Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Interview with a Porn Star (DC Chandle)


 Συνέντευξη με έναν πορνοστάρ (DC Chandle)
Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου του 1980 στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ο DC Chandler είναι ένας σταρ στο χώρο τον gay ερωτικών ταινιών. Η καταγωγή του περιλαμβάνει τέσσερις χώρες, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία και Ιρλανδία και έχει ήδη προκαλέσει αναταραχή με τις τρεις πρώτες ταινίες του στο Studio 2000. Τώρα, το ντροπαλό αγόρι κατοικεί στην Ουάσιγκτον, και περνά τις μέρες του εργαζόμενος πάνω στην ιδέα για τη δημιουργία ενός Web site που θα συνεχίσει να αυξάνει τη λεγεώνα των ήδη αρκετών μέχρι σήμερα οπαδών του. Ο πάντα σέξι DC Chandle μετά από χρόνια δράσης (ξεκίνησε το 2001 σε ηλικία 21 ετών και συνέχισε μέχρι το 2005) ήταν υποψήφιος ως Best Actor για την ταινία SuperCharge στα GAYVN Awards στο Los Angeles το 2002. Μέχρι το τέλος του σόου, το 22-year-old hunk έχοντας αφαιρέσει τα ρούχα του κυκλοφορούσε με τα εσώρουχά του, αναδεικνύοντας σχεδόν το σύνολο των μεγάλων του προσόντων (6 feet, 3 inches 19 cm), ενώ τις νύχτες, χορεύει σε τοπικό μπαρ.
- Πώς έγινε το ξεκίνημά σου στη βιομηχανία πορνό;
- DC Chandle: Ξεκίνησα ως χορευτής σε μπαρ στην Ουάσιγκτον, και οι άνθρωποι εκεί πάντα μου έλεγαν, «Γιατί δεν κάνεις πορνό;». Στην αρχή είπα όχι, τότε σκέφτηκα, γιατί όχι; Έτσι πήρα σε έναν πράκτορα, που με έφερε σε επαφή με το χώρο. Η αρχή έγινε με ένα έργο σε σκηνοθεσία John Travis και παραγωγό το Studio 2000. Αυτή ήταν η πρώτη μου ταινία, το Bedtime Stories.
- Πως ήταν το γυρίσματα της πρώτης σου ταινίας;
- DC Chandle: Ήταν πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Στην αρχή ήμουν νευρικός. Ανησυχούσα περισσότερο για τη δράση από ό,τι για το φύλο, το ρόλο δηλαδή που θα έπαιζα. Ακόμα και τώρα που έχω κάνει μερικές σκηνές στην αρχή είμαι πάντα νευρικός, αλλά έχω συνηθίσει σε αυτό. Ο John Travis είναι μεγάλος σκηνοθέτης στο χώρο των ερωτικών ταινιών. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα. Και τα ρύθμισε όλα ωραία. Θυμάμαι ότι ήμουν σε μια κρεβατοκάμαρα με τον Drew Larson. Δεν ήταν κακό. (Γέλια)
- Βλέπεις πολλά πορνό;
- DC Chandle: Δεν είναι πραγματικά πολλά αυτά που βλέπω. Μερικές φορές θα ήθελα να τα δω στις οθόνες σε κλαμπ. Πάντα πίστευα ότι ήταν κάτι ζεστό, και με έτρωγε η περιέργεια...
- Είχες σκεφτεί μια καριέρα σε αυτό το χώρο;
- DC Chandle: Όχι, όταν έστειλα τις φωτογραφίες μου δεν είχα σκεφτεί το όλο πράγμα ως  καριέρα. Ήμουν όμως ανοιχτόμυαλος και ήθελα να το δοκιμάσω.
- Υποθέτω ότι έκανες καλά, που υπέγραψες αποκλειστική σύμβαση με το Studio 2000;
- DC Chandle: Ναι, έχω υπογράψει μαζί τους για έξι σκηνές. Έτσι, μετά από το Bedtime Stories, με σκηνοθέτη τον Wash West, ο οποίος ήταν φοβερός, ήρθε η συνέχεια με το The Club Scout και το Working Stiff.
- Από που πήρες τ' όνομά σου;
- DC Chandle: Το DC είναι από την πόλη όπου ζω. Το στούντιο το πρότεινε αυτό. Το Chandler ήρθε από τον πορνοστάρ Rex Chandler, λόγω του ύψους μου. Νόμιζα ότι ακουγόταν σαν Run-DMC ή κάτι τέτοιο, έτσι μου άρεσε.
- Έχεις έναν αγαπημένο συμπρωταγωνιστή;
- DC Chandle: Μου άρεσε ο συμπρωταγωνιστής στο Supercharge, Jason Hawke. Δεν έχω έναν τύπο, όμως. Συνήθως θέλω να γαμάω νεότερους τύπους, αλλά όχι πάντα.
- Είσαι ενεργητικός;
- Λοιπόν, ήμουν ενεργητικός, αλλά δεν θα ήθελα να ορισθώ απόλυτα ως τέτοιος. Γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. (Γέλια)
- Γνώριζες πάντα ότι ήσουν τόσο καλά προικισμένος;
- DC Chandle: Δεν σκέφτηκα ποτέ πολύ πάνω σ’ αυτό. Τα αγόρια πάντα ήθελαν να το κάνουν με εμένα, και εκ των υστέρων υποθέτω ότι αυτός ήταν ο λόγος. Εγώ το είχα πάρει ως δεδομένο. Θυμάμαι ότι συνήθιζαν να φορούν σορτς με tighty-whities, και εγώ είχα μια μεγάλη διόγκωση. Ένας δάσκαλος μάλιστα στο σχολείο μια φορά μου είχε κάνει παρατήρηση! Σκέφτηκα, τι πρέπει να κάνω, να τα δέσω κάτω σαν τραβεστί; (Γέλια)
- Και είσαι gay;
- DC Chandle: Ναι, είμαι. Κάνω διάφορα με παιδιά αυτές τις μέρες. Αλλά δεν είμαι σε μια σχέση αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ότι δεν μπορώ ή δεν θέλω τελικά, αλλά αυτό είναι ακριβώς που είμαι σε αυτή τη στιγμή.
- Πως ήταν αυτό, ένα αγόρι σαν και σένα να είναι υποψήφιο στα βραβεία GAYVN στη φετινή απονομή;
- DC Chandle: Ήταν διασκεδαστικό. Ήταν η πρώτη μου φορά που ήμουν υποψήφιος για τα βραβεία αν και έχασα, αλλά ήταν τιμή μου να πάρω την υποψηφιότητα. Υπ 'αριθμόν ένα αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν ο Jeff Stryker πήρε το βραβείο κοινού. Είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα.
- Είναι αλήθεια ότι έχεις βγάλει το πουλί σου έξω για τους θαυμαστές σου στα παρασκήνια;
- DC Chandle: Λοιπόν, περίεργα πράγματα έχουν συμβεί. (Γέλια)
- Παρακολουθείς τις δικές σου ταινίες;
- DC Chandle: Τα συναισθήματά μου έχουν αλλάξει πάνω σ’ αυτό. Στην αρχή ήμουν νευρικός στο να δω τον εαυτό μου, αλλά τώρα τον βλέπω με περισσότερο με κριτικό μάτι. Ακόμα και όταν περάσει καιρός θυμάμαι ποια είναι η σκηνή.
- Οποιαδήποτε σχέδια για το μέλλον;
- DC Chandle: Δεν είμαι σίγουρος τι θέλω να κάνω. Είμαι το είδος του ανθρώπου που ψάχνει το παιχνίδι στη ζωή. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να κάνω περισσότερους ρόλους και να παίξω έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα, με πολύ σεξ, σε ενδιαφέροντα μέρη, με καλή χημεία.
- Πώς αισθάνεσαι που σε γνωρίζουν οι άλλοι και που μπορούν να σε παρακολουθούν ακόμα και από μακριά;
- DC Chandle: Μου αρέσει, και συμβάλει στην σεξουαλική ενέργεια σε μεγάλη κλίμακα. Είναι ένα καλός τρόπος της ζωής.
 
ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ
Ace in the Hole, Studio 2000 (2004) 
Camp Out, Studio 2000 (2004)
Detention, Channel 1 / Rascal Video (2003) 
Desert Fire, Studio 2000 (2003) 
SuperCharge, Studio 2000 (2002)
A Body to Die For 3, Studio 2000 (2001) 
Working Stiff, Studio 2000 (2001) 
Through the Woods (FVP-157) Falcon Studios
Driven, Studio 2000 (2001)
The Scout Club, Studio 2000 (2001)
Straight Up, Studio 2000 (2000)
 
Bedtime Stories I, Studio 2000 (2000)
Πηγή

Αναδημοσίευση από το περιοδικό HX (2002). Η συνέντευξη δόθηκε στον Vincent Lambert http://vincentlambert.blogspot.com
Μετάφραση, gayekfansi.blogspot.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου