Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Interview with a Porn Star (Marco Blaze)




Marco Blaze, photo: Dylan Rosser. Πηγή


Συνέντευξη με έναν πορνοστάρ (Marco Blaze)
Ο Marco Blaze γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό σε επαρχία της Αργεντινής, κατάφερε όμως να γίνει ένας από τους πιο καυτός και πολλά υποσχόμενους πορνοστάρ. Έχοντας την σπάνια ικανότητα να αγνοεί τι σκέφτονται οι άλλοι γι' αυτόν, κατάφερε να καθορίσει αυτό που ήθελε και να πραγματοποιήσει τα όνειρα που έκανε από τότε που ήταν έφηβος.
Ζει τώρα πια στο Λονδίνο και ταξιδεύει ανά τον κόσμο. Η καλή εμφάνιση του και τα... προσόντα του, τον καθιστούν το πιο περιζήτητο μοντέλο για φωτογράφους, όπως ο Dylan Rosser, και έναν από τους πιο καυτούς πορνοστάρ της εποχής. Η σεξουαλική προτίμησή του τον έχει προσγειώσει σε μια αποκλειστική σύμβαση για γκέι πορνό στο studio Titan με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι ο Μάρκος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο.
Φωτογραφίες του Marco Blaze περιλαμβάνονται στο λεύκωμα του Dylan Rosser RED που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bruno Gmünder, μάλιστα τα έσοδα από τις φωτογραφίες του στο λεύκωμα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

- Φαίνεται όπως η Αργεντινή είναι το νέο γόνιμο έδαφος για την αναζήτηση νέων ηθοποιών για το γκέι πορνό. Μπορείτε να εξηγήσετε την επιτυχία της Αργεντινής στην «προσφορά» ανθρώπινης σάρκας;
- Marco Blaze: Χα! Χα!, Η Αργεντινή ήταν πάντα γνωστή για την ποιότητα τους «κρέατός» της.
Πάντως αν το δούμε σοβαρότερα, ναι, η Αργεντινή αρχίζει να ανοίγει την αγορά γκέι πορνό, και ήταν η ώρα της, υπάρχει πολύ ταλέντο που περιμένει να ανακαλυφθεί. Στην πραγματικότητα, ο φίλος μου Max Schulter κάνει σήμερα παραγωγές για ορισμένες αμερικανικές εταιρείες πορνό στο Μπουένος Άιρες, εκμεταλλευόμενος το χαμηλότερο κόστος παραγωγής με νέα πρόσωπα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει ότι πριν λίγα χρόνια η Ουγγαρία για την γκέι πορνό βιομηχανία.


 

- Ας μείνουμε στην Αργεντινή λίγο περισσότερο Marco. Γεννήθηκες και μεγάλωσες στην εξοχή. Πώς έχει επηρεάσει αυτή η ανατροφή την τρέχουσα ζωή και την καριέρα σου;
- Marco Blaze: Πήρα από την ανατροφή μου στην εξοχή μια πολύ ισχυρή αίσθηση του εαυτού μου και των οικογενειακών αξίων. Για παράδειγμα, η μαμά μου είναι πολύ περήφανη για την επιτυχία της σημερινής μου δουλειάς στη βιομηχανία πορνό. Επίσης όλο αυτό το σκηνικό σίγουρα με βοήθησε να είμαι πιο εστιασμένος στον εαυτό μου και να έχω το κεφάλι μου πάνω στους ώμους και τα μυαλά μου μέσα στο κεφάλι, σε ένα τόσο δύσκολο κόσμο, όπως η βιομηχανία πορνό. Είναι πάντα καλό να πηγαίνεις πίσω στο σπίτι για διακοπές και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Πάρα πολύ καλό.
- Σπούδασες στο Μπουένος Άιρες τέχνες του θεάματος και εργάστηκες για εννέα χρόνια ως επαγγελματίας χορευτής. Αλλά το πορνό φαίνεται να είναι αρκετά μακριά από το χορό. Τι έγινε;
- Marco Blaze: Χα! Χα!, ναι είναι κάτι σαν το άλμα ελαφιού, πολύ μακριά πράγματι. Για να είμαι ειλικρινής έκανα ό, τι ήθελα να κάνω ως χορευτής. Έκανα μιούζικαλ, ταξίδεψα στον κόσμο, έχω κάνει σόου για μια επιχείρηση κρουαζιερόπλοιων, έχω εργαστεί ακόμη και για την Disney, αλήθεια! Ως χορευτής showbiz η καριέρα μου έχει λίγο πολύ εκπληρωθεί, αν και αγαπώ ακόμα να χορέψω, να πάρω κάποια μαθήματα χορού, αλλά για τη δική μου απόλαυση. Ένιωθα την ανάγκη να συμμετάσχω σε μια νέα προσπάθεια, το πορνό ήταν μια νέα πρόκληση. Όπως ό, τι κάνω, το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις, οπότε αυτή τη φορά δεν επρόκειτο να είναι κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να πούμε ότι απέδωσε η προσπάθεια...

 

- Ξεκίνησες πορνό το 2008, πόσο δύσκολο ήταν να πείσει τους παραγωγούς ένα νέο παιδί;
- Marco Blaze: Χμμμ. Συγχωρήστε μου την εμπιστοσύνη ... Νομίζω ότι αυτοί οι τύποι είδαν ότι ήμουν πολύς. Έκανα τα μαθήματά μου, πήρα τις πρώτες φωτογραφίες μου και, επικοινώνησα με τους σωστούς ανθρώπους, συζήτησα για τις σωστές ευκαιρίες, τα υπόλοιπα είναι ιστορία ... αλλά ξέρω ότι η πορνογραφία είναι μια σκληρή βιομηχανία και ένα «νέο παιδί με... προσόντα» μπορεί να εμφανιστεί σύντομα. Όμως, εγώ συνεχίζω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τους θαυμαστές, τους φίλους και τους παραγωγούς μου.
- Πώς βίωσες την πρώτη σου φορά ως ηθοποιός πορνό;
- Marco Blaze: Ήταν πραγματικά μια μεγάλη εμπειρία διασκέδασης. Έκανα μια ταινία για μια ιστοσελίδα που είχε βάση στο Μαϊάμι. Ήταν ένα άτομο σε ένα ιστιοφόρο, και είχα μια μεγάλη σκηνή. Ήταν όλα σαν ένα παιχνίδι για μένα, αν και με τον καιρό έγινε περισσότερο σαν ένα επάγγελμα και τώρα πια μια καλή δουλειά.
- Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα του να είσαι πορνοστάρ;
- Marco Blaze: Το καλύτερο πράγμα, φυσικά μετά από τη σεξουαλική επαφή με όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά, είναι το ταξίδι. Το λατρεύω. Ταξιδεύω, κάνω επιδείξεις ή προσφορές. Είμαι μια ελεύθερη ψυχή, και αγαπώ πολύ να είμαι σε ένα αεροπλάνο.
- Ξέρεις Μάρκο, υπάρχουν πολλοί, πολλοί παράγοντες πορνό, και κάθε μέρα έρχονται περισσότεροι. Έτσι, εκτός από το προφανές –και τα αξεσουάρ-, τι πιστεύεις ότι είναι η προστιθέμενη αξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους άλλους;
- Marco Blaze: Είναι ένα άδικο ερώτημα αυτό που τίθεται. Είναι πάντα δύσκολο να περιγράψει κανείς αυτά τα πράγματα για τον εαυτό του. Νομίζω ότι ένα από το κυριότερο για μένα, είναι ότι μπορείτε πραγματικά να δείτε και να αισθανθείτε ότι εγώ απολαμβάνω αυτό που κάνω. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι όπως είπα και πριν, ένα παιχνίδι επίδειξης, αισθησιασμού και σεξ. Για μένα το σεξ είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο (ή περισσότερων) ενηλίκων, αλλά ακόμη και ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που έχω παίξει.

 

- Ένα πουλάκι ψιθύρισε στ' αυτί μας ότι είσαι ο πιο σεξουαλικός τύπος, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και στην ιδιωτική σου ζωή. Έτσι, Marco, αν σου δώσω έναν καλό προϋπολογισμό για να δημιουργήσουμε μια σκηνή, θα δεχόσουν εν λευκό τους συμπρωταγωνιστές σου δίπλα σου;
- Marco Blaze: Συγνώμη, αλλά μάλλον θα σας απογοητεύσω σε αυτό το σημείο. Δεν είμαι πολύ καλός στην διεύθυνση παραγωγής. Ναι, είναι αλήθεια ότι είμαι πολύ σεξουαλικός στην ιδιωτική ζωή μου, μου αρέσει πολύ πραγματικά: Τρίο, ομάδες, όσοι περισσότερο τόσο το καλύτερο, αλλά μου αρέσει να πηγαίνω με τη ροή. Έτσι, θα χρησιμοποιούσα τον προϋπολογισμό σας για να νοικιάσω ένα μεγάλο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο υψηλής κατηγορίας, και αντί για το εν λευκώ, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το διαδίκτυο για να πάρω καυτά παιδιά και να έχουμε μια καλή στιγμή.
- Λονδίνο ή το Μπουένος Άιρες;
- Marco Blaze: Για το πουλί μου Λονδίνο, για τις σπουδές μου, Λονδίνο. Για την καρδιά μου και την ψυχή μου, το Μπουένος Άιρες.
- Ενεργητικός ή παθητικός;
- Marco Blaze: Και οι δύο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάει...
- Ορισμός της αγάπης;
- Marco Blaze: Όταν θες να αλλάξεις ότι είσαι και ότι σε ορίζει, για την ευτυχία κάποιου άλλου.
- Ορισμός του σεξ;
- Marco Blaze: Διασκέδαση. Παιχνίδια.
- Γάτα ή σκύλος;
- Marco Blaze: Γάτα, αν και είμαι πολύ αλλεργικός σε αυτά, χαχα! Αλλά γάτα, χωρίς αμφιβολία.
- Τι φοράς στο κρεβάτι;
- Marco Blaze: Τα εσώρουχα μου, μου αρέσει να κοιμάμαι γυμνός, αλλά δεν αντέχω το μεγάλο πουλί μου να κινείται πέρα-δώθε όλη την ώρα.

 

- Προκαταρκτικά ή άμεση δράση;
- Marco Blaze: Δεν θα πω ψέματα... μου αρέσει μέχρι τα άκρα, με καυλώνει περισσότερο, αφήνω τα παιχνίδια για τη μάνα μου και τους γκόμενούς της.
- Είναι ίσως πολύ νωρίς για να πούμε, αλλά ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δοκιμή. Σε 5 χρόνια από τώρα, που βλέπεις τον εαυτό σου;
- Marco Blaze: Μπορώ να σας πω, πως θα ήθελα να δω τον εαυτό μου σε 5 χρόνια. Με ένα δεύτερο πτυχίο στα χέρια μου, και την οικογένειά μου κοντά μου. Επίσης, ένα αγόρι ίσως, ή τουλάχιστον έναν ή δύο καλούς εραστές και ένα μάτσο καυτοί διάολο-φίλοι στο μικρό μαύρο βιβλίο μου.
- Γνωρίζεις όσο κανένας άλλος πόσο σημαντικό πράγμα είναι οι θαυμαστές. Εδώ είναι η δική σου στιγμή για να πεις κάτι σ' αυτούς, κακό ή καλό, οτιδήποτε θέλεις. Μην το κρατάς...
- Marco Blaze: Σας ευχαριστώ παιδιά (και μερικά κορίτσια πάρα πολύ). Μπορώ να κάνω κάτι που μου αρέσει, επειδή υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα το απολαύσουν μαζί μου από τις τηλεοράσεις και τις οθόνες τους στην ιδιωτική ζωή τους στο σπίτι. Ναι, το πορνό είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν έχει κανένα νόημα χωρίς ανεμιστήρα. Σας αγαπώ xx Beso Grande.

Πηγές και σημειώσεις:

Πηγή συνέντευξης: http://www.beautifulmag.com
Μετάφραση: Gayekfansi
Οι παραπάνω φωτογραφίες του Marco Blaze είναι του Dylan Rosser.

 

Τίτλοι ταινιών του Marco Blaze (Movie Title)
  • Reflex, Titan Media Top, 2010
  • Distraction,Titan Media Top Bottom, 2010
  • Summer Blaze, Titan Media, Bottom2009
  • Triage, Titan Media, Bottom2009
  • Double Barrel, Titan Media, 2009
  • Eye Contact, Titan Media, 2009
  • Casting Couch (II), Kristen Bjorn, 2008
  • Fanatics, Cazz, 2008
  • Fit as Fuck, Alphamale Media, 2008
  • House Call, Titan Media,Top, 2008
  • Hung Ladz 2: Ripped, Hung Lad, 2008
  • Naval Anal JasperEmerald.com, Top, 2008
  • Notgeil Cazzo, Top Bottom, 2008
  • Out in the Office, Alphamale Media, 2008
  • Overdrive, Titan Media GS Top Bottom, 2008
  • Pizza Cazzone, Cazzo, Bottom, 2008
  • Got Milked 3, D & E Production, 2006